При покупката на употребявани автомобили, подхождаме различно в сравнение с покупката на нова кола. Имаме предвид, че автомобилът има история и немалко изминати километри и е важно къде и как е бил поддържан през това време. Всяка допълнителна информация за миналото и начина на експлоатация са важен елемент, който да се вземе предвид преди решението за покупка. Екипът на Das WeltAuto я осигурява на всеки свой клиент, което гарантира спокойствие за бъдещите километри, които престоят. Тази сигурност се гради на 7 основни елемента.

Ясно сервизно минало – гаранционно бъдеще

Искаме да изберем своята кола сред морето предлагани употребявани автомобили. Бъдещата ни обвързаност с него може да бъде безоблачна, ако сме уверени в неговата сервизна история, пробег и произход. Сервизната книжка, която получаваме при покупка се превръща в нашия сигурен сертификат за безопасност. Предварително може да се запознаем какви непредвидени щети покриват гаранционните условия. Те са в срок от 6 месеца след покупката или до достигане на предварително определен пробег.

Проверката – висша форма на доверие

Независимо колко са запазени и колко добре изглеждат употребяваните автомобили, те трябва да минат щателна техническа проверка. В Das WeltAuto тя се извършва с голяма прецизност и по няколко пъти. Сигурността на пътя се гарантира от детайлната подготовка на автомобила. Всеки клиент се запознава с извършените прегледи и качествено възстановяване.

Мобилни винаги и по всяко време

Независимо дали става въпрос за употребявани автомобили или за нови – непредвидени ситуации и технически проблеми винаги са възможни и е добре да бъдем подсигурени за такива моменти. Das WeltAuto осигурява репатриране на автомобила, ако той не е в състояние да се движи, пренощуване в хотел при необходимост и кола за замяна. Тази гаранция за мобилност е услуга е денонощна и е валидна както за страната, така и за Европа.

Замяната на старата кола никога не е била по-лесна

Харесали сме няколко модела употребявани автомобили. Често обаче пристъпваме към покупка едва когато успеем да продадем стария. Тази задача е свързана с време, пари за ремонти и немалко нерви и срещи с потенциални купувачи. За всичко това може да се погрижи екипът на Das WeltAuto, който ще изкупи стария автомобил на цена, която отговаря на неговото състояние и е адекватна към пазарните условия. Така ще трябват и по-малко пари за придобиването на новия автомобил.

Право на смяна на мнението

Да, имаме възможност да размислим и да подменим избраната от нас Das WeltAuto кола с друга от предлаганата гама употребявани автомобили, стига това да се случи в рамките на една седмица след покупка и да се изпълнени всички условия за подмяна, наложени от дилъра, разбира се.

Гаранция

Когато правим покупка, сигурността винаги е наш приоритет. Знаейки това, Das WeltAuto предлагат употребявани автомобили със сервизна книжка с пълен списък на случаите, в които можем да разчитаме на гаранционен ремонт в рамките на 6 месеца след закупуване на колата или до достигане на определен пробег. 

Лизинг

При покупка на нови, но и на употребявани автомобили, може да се наложи да имаме нужда от финансиране, ако не разполагаме с пълната сума за закупуването. Търговските консултанти на Das WeltAuto са насреща с конкретни оферти и подробности как може да се използва лизингова схема в случая.

Изборът на Das WeltAuto като наш дилър за употребявани автомобили може да бъде подкрепен от още много ползи, които той дава на своите клиенти: подготовка на автомобила с професионална автокозметика, опция за поръчка на оригинални авточасти и др. Въпреки всички тях, най-голяма тежест винаги има първата и най-важна от тях – сигурността.  Das WeltAuto предлагат сигурни и проверени употребявани автомобили – за нас, за нашето семейство и бъдещите километри, които ни предстои да изминем заедно!