Преди всички Volkswagen създаде единна световна марка за продажба на употребявани автомобили под името Das WeltAuto. В България марката съществува от две години, като правата се държат от Порше БГ ЕООД.

Дилърската мрежа на Das WeltAuto включва 9 представителства в 7 града от страна. София - Порше София Изток, Порше София Запад, Порше София Юг; Варна - Автотрейд; Стара Загора - Автохит 2000, Велико Търново - Авточойс, Русе – Хоби Кар, Плевен - Автотехника ЕООД, Бургас - Вестауто-М.

Das WeltAuto в България предлага изключително улеснена процедура по изкупуването и замяната на настоящия автомобил с нов, както и избор на гарантирано добри употребявани автомобили.

Употребявани автомобили – да, но кои марки?

Списъкът от употребявани автомобили, предлагани от Das WeltAuto се сменя и допълва непрекъснато. Седмично можете да откриете над 350 предложения на поне 15 различни марки автомобили, като най-много са офертите за Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes и Porsche, ще откриете също и употребявани автомобили с марка Skoda, Seat, Hyundai и други.

По-близо, откогато и да е било

Независимо дали живеете в областите Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив, Плевен, Велико Търново, Русе или София имате възможност да разгледате предложенията на деня за употребявани автомобили и то на място. Директният разговор с нашите дилъри относно вашите изисквания, очаквания и бюджет е една възможност повече да откриете автомобила, който желаете.

Всички Das WeltAuto употребявани автомобили от нашите дилъри са с минимум 6-месечна гаранция. Освен гарантираните пробег, техническо състояние и произход, всички наши дилъри в страната предоставят възможност за тестово шофиране, право на подмяна на закупен употребяван автомобил, гаранция за мобилност. Надали някой частен търговец на употребявани автомобили ще ви даде възможност за тази допълнителна сигурност, в случай, че автомобилът не е в състояние да се движи поради възникнал технически проблем. Гаранцията за мобилност включва репатриране при повреда, предоставяне на заместващ автомобил и дори пренощуване в хотел, ако се налага. Тази услуга важи не само за България, но и за цяла Европа, по всяко време на денонощието. Може да попитате всеки наш търговец за условията, при които може да се възползвате от услугата.

Навигирайте лесно в нашия сайт, изберете на добрия за вас употребяван автомобил!

Достатъчно е да заредите страницата от нашия сайт с всички дилърства http://www.dasweltauto.bg/dilari/. Можете да изберете най-близкия до вас представител на Das WeltAuto, като кликнете директно върху иконата на картата на България или скролнете надолу в страницата. Всеки наш дилър предлага различни употребявани автомобили, можете да разгледате какви са наличните в момента, кликайки върху бутон: „Виж всички оферти на Автотрейд“ (ако сте избрали Варна, например). Можете да направите и директно запитване с помощта на втория бутон: „Изпрати съобщение на …“. Не се колебайте да отправите вашето запитване, нашите представители ще отговорят с удоволствие.

Като кликнете върху този линк http://bit.ly/2taVUMa, можете да направите по-задълбочено търсене на употребявани автомобили по предварително зададени от вас параметри: марка, цена, година на производство, пробег, скоростна кутия, гориво и т.н. Така ще видите всички употребявани автомобили, които се предлагат в националната мрежа на Das WeltAuto. Желаем ви успешна покупка!